Om Ecomer Cleaning & Consulting Städfirma i Enköping

Ecomer Cleaning & Consulting är en städfirma i Enköping som utför städ och konsultationstjänster för privatpersoner och företag.

Vi erbjuder hög kvalitetsstädning. Vi använder bara de bästa miljörengöringsprodukterna i världen som är 100% naturella ämnen, biologiskt nedbrytbara och är dermatologiskt testade.

Varför använder vi enbart naturliga produkter?

Eftersom många rengöringsprodukter innehåller kemikalier som är frätande och kan irritera huden, andningsorganen och kan orsaka allergier. Vid långvarig exponering kan det medföra framtida hälsoproblem, som kan främja uppkomsten av cancer, orsaka infertilitetsproblem eller få nedsatt immunförsvar.

Giftinformationscentralen meddelar att hushållskemikalier är den vanligaste orsaken till förgiftningstillbud bland småbarn. Ofta kommer barnen åt produkterna när de används. Det finns hushållsprodukter/rengöringsprodukter som finns i många hem som innebär allvarlig risk, även om barnet fått i sig en liten mängd. Även många olyckstillbud inträffar bland vuxna med vanliga hushållskemikalier eller andra kemikalier i hemmiljön. Ofta gäller det stänk i ögonen eller inandning av ångor, till exempel i samband med städning, målning, reparationer eller hobbysysslor.

Kemikalier som är särskilt riskabla är frätande produkter som till exempel ammoniak, kaustik soda (lut), propplösare, vissa syror, ättika (24 %), avkalkningsmedel, ugnsrengöringsmedel, vissa maskindiskmedel och avkalkningsmedel. De kan snabbt ge frätskador. Läs gärna mer om kemiska produkter på ”Giftinformationscentralen”.

Ekologiska rengöringsprodukter är lika effektiva vid städning och bättre och säkrare för miljön och människors hälsa.
Ekologiska rengöringsprodukter är rena vegetabiliska råvaror och mineraler . Rengörande effekt uppnås naturligt av mineraler och växter. Enzymer används inte i petrokemi gjorda av ytaktiva medel, såväl som syntetiska aromämnen, färgämnen, konserveringsmedel, blekmedel, etc.

Känsligt, men effektivt.

Naturliga rengöringsprodukter innehåller rena växtbaserade tensider (aktiva rengöringsmedel), tvål, vegetabiliska oljor, rengöringsmedel, socker eller kokos-baserade, rena och naturliga eteriska oljor, vegetabilisk alkohol, citronsyra, bakpulver, mineral silikater och aluminat, pimsi- och kalksten pulver Alchemical salter, etc.

Tensiderna är ytaktiva medel som reducerar ytspänningen i vätskan och rengöringsmedlet gör att fett och smuts löser sig i vatten. De ytaktiva ämnen som används i konventionella syntetiska rengöringsmedlet såsom natriumlaurylsulfat, kan allvarligt irritera och torka huden och framkalla allergiska reaktioner. De naturliga sockerbaserade ytaktiva ämnen är hud- och miljövänliga och är 100% biologiskt nedbrytbara. En blanding av detta alkoholsulfat och kokosolja  hjälper till att avlägsna fett och smuts som är skonsam mot huden.

Miljövänligt och säkert!

Vi kan hjälpa dig med allt du “måste” få gjort i vardagen så som; trädgårdsarbete, shopping, barnomsorg, etc.
Vill du ha långsiktig service, eller bara en, två gånger? Eller kanske hela huset eller bara en, två rum?
Vad du än behöver  hjälp med i din villa, hyreshus eller den gemensamma trappan är vi städfirman för dig! Valet är ditt!

Kontakta oss med det du behöver hjälp med!

SLUTLIGEN  FINNS  DET  EN  LÖSNING!

Vårt mål är att vara en pålitlig partner till våra kunder och ge en hög nivå av kundservice.
Vi vill hjälpa dig med dina stressiga uppgifter och få en renare och positiv vardag!

Vid rengöring av lägenhet, kommersiella fastigheter, hus och andra lokaler, får du får mer ledig tid för dig och din familj eller ditt arbete när du anlitar oss som städfirma i Enköping med omnejd.

VI  FINNS  HÄR  FÖR  DIG!